Conditii de garantie:

 Moderna Stil garanteaza pe propria raspundere, conform prevederilor art.5 din HG 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele furnizate de Moderna Stil SRL, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, si nu produc impact negativ asupra mediului.

Intretinerea si reparatiile in termen de garantie se executa de catre Moderna Stil SRL la sediul unitatii service din sos. Giurgiului, 5 com. Jilava, jud. Ilfov (Tel: 0799 950 009, email: [email protected])

Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre Moderna Stil SRL, iar firma de curierat va fi comunicata clientului inainte de expediere.

În timpul garanţiei produsele ce prezintă defecte de material sau de fabricaţie, vor fi reparate sau inlocuite gratuit iar dacă se constată că defecţiunea se datorează utilizatorului, acesta din urmă va suporta cheltuielile de reparaţie precum şi contravaloarea transportului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri mecanice, crapaturi, zgarieri; montarea incorecta; depasiri de greutate maxima admisa; supunerea la variatii mari de temperatura; utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, sau sub actiunea substantelor chimice etc.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia, daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre cumparator a instructiunilor de montaj, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare.

Garantia se asigura in baza documentului de plata (factura sau bon fiscal), a certificatului de garantie care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face obiectul garantiei, impreuna cu o mentionare scrisa a defectului. Obiectul achizitionat este necesar sa fie prezentat cu toate accesoriile cu care el a fost livrat.

 Garantie comerciala

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de Moderna Stil va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0799 950 009.